Renoveren tips

Het bouwen of renoveren van een woning is een HOGE onderneming! Ik heb een aantal van mijn eigen topstukken gedeeld voor uw huis te bouwen of reno, maar er is zo veel meer dat we allemaal kunnen leren van anderen!

Ik heb wat GROOT advies verzameld van acht van mijn AMAZING Instagram vrienden die in de loopgraven zijn geweest … dat wil zeggen dat ze hun eigen woningbouw of renovaties hebben overleefd! Ik voel me zo vereerd dat deze creatieve vrouwen zulke behulpzame en bedachtzame tips deelden die ik aan U kan doorgeven!

8 Home Bloggers Deel Top Advies voor uw woningbouw of Reno

Wat me verbaasde is dat geen enkele persoon een dubbel advies heeft gegeven! Dit laat zien dat het bij elkaar zetten van meerdere hoofden een geweldig resultaat kan opleveren!

U MOET deze FABULOUS bouw- en renovatietips (in de woorden van elke vrouw zelf) lezen om uw woningbouw of reno-proces vlotter te laten verlopen!

ADVIES VOOR UW WONINGBOUW OF RENO PROJECT
MEREDITH / MEREDITH RODDAY ONTWERP

8 Home Bloggers Deel Top Advies voor uw Home Build of Reno
WEBSITE: MEREDITH RODDAY DESIGN INSTAGRAM: @VIEWFROMMYELS
“Goede dingen hebben tijd nodig, dus heb geduld. En doe het de eerste keer goed – je zult op den duur veel gelukkiger zijn en het later niet meer willen doen!

Als er iets mis is, repareer het dan tijdens het bouwproces. Het is een pijn, maar het zal een stuk moeilijker en duurder zijn om het te repareren nadat alles is voltooid”. – Meredith

Je zou kunnen genieten van het lezen van The Top 9 Things I Wish I had Known Before Building a House.

SONJA / JS LEVEN EN STIJL

8 Home Bloggers Deel Top Advies voor uw Home Build of Reno
WEBSITE: JS LEVEN EN STIJL INSTAGRAM: @JSLIFESTYLE
“Ga niet naar binnen totdat het helemaal klaar is. We zijn te vroeg ingehuurd en het was voor de ambachtslieden moeilijk om toegang te krijgen tot het huis toen ze dat wilden, omdat we er al in zaten.

Het duurde veel langer op deze manier. Wees gewoon geduldig en wacht tot alles klaar is. Een paar extra weken wachten om de zaken af te ronden kan je maanden besparen om te proberen de zaken in te plannen.” – Sonja

U zou kunnen genieten van het lezen van 5 Overwegingen voor het maken van een aangepaste plattegrond.

ASHLEY / KRULLEN EN KASJMIER

8 huis blogger delen hun top advies voor uw huis te bouwen of renovatie ashley
WEBSITE: KRULLEN EN KASJMIER INSTAGRAM: @KRULLEN EN KASJMIER
“Verwacht niet dat het precies zo uitpakt als je je had voorgesteld. Budgetten kunnen in enkele weken of dagen worden opgeblazen met saaie zaken als vuilwerk en graafwerkzaamheden (zoals de onze). Ik moest met de stoten rollen en het ontwerpplan op items zoals backsplashes, tegels, wandbekleding en hardware volledig veranderen om geld te besparen.

Wees niet star of je zult een hekel hebben aan het bouwen van een aangepaste woning. Veel plezier en weet dat het mooi zal uitpakken!” – Ashley

Je zou kunnen genieten van het lezen van 8 Cruciale Tips voor uw First-Time Home Build.

ERIN / DE ZONNIGE KANT OMHOOG BLOG

8 Home Bloggers Deel Top Advies voor uw Home Build of Reno
WEBSITE: HET ZONNIGE INSTAGRAM VAN DE BLOG: @ERIN_SUNNYSIDEUP
Erin heeft een fantastische blogpost over de tien belangrijkste dingen die ze heeft geleerd tijdens de bouw van haar huis. Je kunt het HIER lezen.

“Je zult fouten maken! Terwijl sommige dingen wel lukken, weet je dat er veel fouten zullen worden gemaakt. Die zijn er gewoon! Er is geen manier om een perfect huis te bouwen waarbij alles soepel verloopt tijdens het bouwproces.

Bij het bouwen van een huis zijn veel mensen en veel wisselende en bewegende delen betrokken. Weet dat je niet alles precies krijgt zoals je het wilt. Sommige dingen zullen een misser zijn en je moet gewoon verder gaan.

Dat gezegd hebbende, andere dingen zullen onverwacht een stuk beter uitpakken dan gepland! Sommige van mijn favoriete details in mijn huis zijn dingen die in het begin niet eens gepland waren.” – Erin

Je zou het misschien leuk vinden om 4 dingen te lezen die ik zeker zou veranderen als ik weer zou bouwen.

ERIN / MIJN TEXAS HUIS

8 Home Bloggers Deel Top Advies voor uw Home Build of Reno
WEBSITE: MIJN TEXAS HUIS INSTAGRAM: @MYTEXASHOUSE
Erin deelde haar top drie adviezen bij het bouwen van een huis:

Probeer uit de buurt te blijven van afwerkingen die als super trendy zouden worden beschouwd. Klassieke afwerkingen (zoals metrotegels) zijn de manier om te gaan en zullen uw huis nooit gedateerd laten lijken.
Als je een krap budget hebt, upgrade dan de items die later moeilijk te upgraden zijn (zoals tegels, vloeren, enz.).
En als laatste, maar daarom niet minder belangrijk, voeg bij twijfel meer ramen toe! Je zult later nooit meer zeggen: “Ik wou dat er hier geen daglicht was.” Ik wou dat we meer ramen hadden toegevoegd in al onze slaapkamers.
Je zou kunnen genieten van het lezen van 8 Savvy Ways to Stay on Budget bij het bouwen van een huis.

Toen ik met ons Instagram-account begon, viel ik soms in de vergelijkingsval – kijkend naar wat andere mensen in hun huis deden met alle witte en neutrale kleurenpaletten of scheeps- en boerenversiering. Ik begon mezelf in vraag te stellen, om te denken dat ik me moest aanpassen aan de stijl van andere mensen. Toen realiseerde ik me eindelijk -Nee, ik moet gewoon mezelf zijn! Nu heb ik mijn ontwerpstijl omarmd en ik heb geleerd dat mezelf zijn bij het decoreren, renoveren of bouwen zo belangrijk is! Ik moet trouw zijn aan wat ik liefheb.

Dus, kijken naar Pinterest en blogs en Instagram voor inspiratie is geweldig. Maar zorg ervoor dat je trouw blijft aan jezelf tijdens het ontwerpproces. De enige manier om echte ontwerpsamenhang te creëren in uw renovatieproject of in uw eigen huis, is om te weten wie u bent en om uzelf te zijn. Kies afwerkingen en selecties die trouw zijn aan uw ontwerpstijl en niet aan die van iemand anders. Wees UW ZELF en u zult uiteindelijk genieten van het eindresultaat!” – Carissa

Je zou kunnen genieten van het lezen van Custom vs. Stock Floor Plan: 5 Belangrijke overwegingen.

TAMARA/ PROVIDENT HOME DESIGN

8 Home Bloggers Deel Top Advies voor uw Home Build of Reno
WEBSITE: PROVIDENT HOME DESIGN INSTAGRAM: @PROVIDENTHOMEDESIGN
“Op dit moment, zit ik in het dik van het aangepaste woningbouwproces. Het grootste advies dat ik tot nu toe heb, is om uw huis zo specifiek mogelijk te plannen en te ontwerpen zodra u dat kunt. Terwijl u wacht op vergunningen is het perfecte moment om te beginnen met het een voor een nemen van elke kamer en het bepalen van de indeling van het meubilair en welke verlichting u nodig heeft, evenals ijdelheid selecties.

Persoonlijk, van graafdatum tot framing wordt gedaan duurde minder dan twee maanden en zodra framing is gedaan, moet u al belangrijke beslissingen hebben genomen, zoals: waar u wilt dat de verkooppunten of sconces (die afhankelijk is van meubilair lay-out), keuken en badkamer keuzes, ijdelheid en eiland kleuren, enz.

Het maken van moodboards op Pinterest voor elke kamer en het maken van specifieke selecties in een vroeg stadium zal het bouwproces minder stressvol maken en je in staat stellen om echt een huis te creëren waar je zeker van zult houden! – Tamara

Je zou kunnen genieten van het lezen van Building of Renovatie: 12 Onverwachte Budgetvriendelijke Home Upgrades

NINA / NINA CECILIA

8 Home Bloggers Deel Top Advies voor uw Home Build of Reno
WEBSITE: NINA CECILIA INSTAGRAM: @NINAANDCECILIA
“Als iemand overweegt om een huis te bouwen, raad ik je ten zeerste aan om onderzoek te doen naar verschillende bouwers. Vraag naar de mening van andere mensen die al eerder hebben gebouwd en die ervaring hebben met het bouwen met een aannemer die je overweegt voor je huis.

Iemand zou een mooi huis kunnen hebben, maar was hun ervaring goed? Communicatie is belangrijk… vooral als het de eerste keer is dat je door het bouwproces gaat. Ik heb dit al eerder persoonlijk meegemaakt en heb soortgelijke verhalen gehoord van anderen waar ze zouden zeggen: ‘Als ik weer zou bouwen, zou ik deze bouwer niet gebruiken’. – Nina

CONCLUSIE

Hoe geweldig zijn deze adviezen voor uw woningbouw of reno?! Veel van deze adviezen had ik nog nooit eerder bedacht! Ik ben hier om u te wapenen met de meest mogelijke informatie voor (of tijdens) uw woningbouw, dus ik hoop dat deze tips helpen!

Zorg ervoor dat je de blogs en Instagram-feeds van al mijn vrienden bezoekt (zie de fotobijschriften voor links naar hun sites). Je zult NIET teleurgesteld zijn als je hun prachtige huizen ziet, en hun nog mooiere persoonlijkheden ziet doorschijnen!

Heeft u geweldige tips (of vragen) voor de bouw of renovatie van uw huis?!